۶ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۹

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه:

راهکارهای مقابله با سقط جنین نیازمند برنامه ریزی دقیق است

راهکارهای مقابله با سقط جنین نیازمند برنامه ریزی دقیق است

ساوه- سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: راهکارهای مقابله با سقط جنین غیرقانونی نیازمند هوشمندی و برنامه ریزی دقیق است.

به گزارش خبرنگار مهر، کبری ناصح بعد از ظهر یکشنبه در آئین افتتاح یک مرکز مردمی در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: امید است با ارائه راهکارهای مناسب بتوانیم از قتل نفس یک موجود زنده جلوگیری کنیم.

ناصح راهکارهای مقابله با سقط غیرقانونی را نیازمند بررسی‌های علمی عنوان کرد و افزود: راه‌حل‌های مقابله با این مساله نیاز به هوشمندی، برنامه‌ریزی دقیق، سنجش و مدل‌سازی به‌صورت پایلوت دارد که پس از بازخوردهای مثبت بتوانیم راهکارهای مناسب را تقویت و در سطوح وسیع‌تر گسترش دهیم.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه، وجود فرزند را برکتی برای خانواده و جامعه خواند و گفت: با اقداماتی همانند آموزش احکام شرعی، عوارض و عواقب سقط و مشاوره روان‌شناسی حمایت از خانواده‌ها و به‌کارگیری روش‌های قانونی می‌توانیم از سقط‌جنین پیشگیری کنیم.

وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۵۲ مادر باردار که قصد سقط جنین داشته‌اند به این مرکز ارجاع داده شده‌اند و از ۴۳ مورد سقط جلوگیری شده است.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: در راستای پیشگیری از سقط جنین، حمایت از جوانی جمعیت و خانواده، این مرکز مردمی نفس با همکاری سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور و وزارت بهداشت و درمان در سه حوزه آموزش، شناسایی متقاضیان سقط جنین و مراکز سقط برای اولین بار در سال خراسان رضوی فعالیت خود را شروع کرد و اکنون شاهد افتتاح این مرکز در معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه هستیم.

وی افزود: یکی از ساده‌ترین راه‌های افزایش جمعیت، کمک به مادرانی است که به دلیل مشکلات اقتصادی و تفکرهای اشتباه غربی، فرهنگی و آگاه نبودن به مسائل شرعی نسبت به سقط جنین خود اقدام می‌کنند.

کد خبر 5951701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha